Peuters worden bij SKH Bereslim

Alle peuters die een speelzaal van Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk bezoeken kunnen na de herfstvakantie ook gratis digitale prentenboeken van Bereslim bekijken en daarbij leuke en leerzame spelletjes doen. Samen met de ouder, gewoon thuis, via de laptop of smartphone.
 

Binnen alle speelzalen van SKH  wordt iedere dag een prentenboek voorgelezen. Peuters vinden dit heel leuk en ze leren er enorm veel van.

Zo leren ze spelenderwijs nieuwe woorden en de peuter leert de wereld beter te begrijpen. Daarnaast wordt ook de fantasie en concentratie gestimuleerd. Ook komen kinderen tot rust tijdens het voorlezen en door op vaste tijden voor te lezen wordt er regelmaat en vaste structuur in de dag geboden.

Naast de vaste voorleesmomenten op de peuterspeelzaal vinden wij het belangrijk dat ouders ook thuis hun kind veel voorlezen.
Ouders krijgen bij ieder nieuw thema voorleestips. Tijdens de corona-lockdown zijn we daarnaast gestart met het plaatsen van filmpjes op facebook waarbij een prentenboek werd voorgelezen. Dit bleek een groot succes. Peuters vonden het erg leuk om deze filmpjes te bekijken. Reden voor SKH om  te gaan onderzoeken hoe ze dit aanbod nog verder konden uitbreiden. SKH heeft gekozen voor het aanbod van Bereslim. Alle ouders en peuters die de peuterspeelzaal bezoeken kunnen gebruik maken van een gratis abonnement bij Bereslim zolang zij bij de speelzaal spelen.

Bereslim is een aanbieder van digitale prentenboeken en leuke, leerzame taalactiviteiten voor de peuters.
Onderzoek laat zien dat de taalontwikkeling van een kind dat met Bereslim speelt vooruitgaat. De digitale prentenboeken van Bereslim vormen een goede aanvulling op het “gewone” voorlezen en zijn zeer effectief in het vergroten van de woordenschat en het begrip van het verhaal.
Zo blijven we peuters stimuleren om nieuwe dingen te leren. Spelenderwijs!

SKH digitale prentenboeken van Bereslim
 

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Adresgegevens

Kennedylaan 3
3844 BA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-460183

Meer info