Opfriscursus Rijvaardigheid 60+ in Harderwijk

Gratis uw theoretische verkeerskennis opfrissen. Wilt u, als ervaren verkeersdeelnemer, kennis maken met de nieuwe verkeersregels? In twee theorielessen worden de senioren onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van VVN bijgepraat over de ontwikkelingen in het verkeer. 

Maximaal 35 deelnemers kunnen zich inschrijven voor de praktijk-rit in de eigen auto. 

De opfriscursus wordt georganiseerd door de afdeling VVN-Harderwijk, in opdracht van de gemeente Harderwijk en de Provincie Gelderland.
  • 1e bijeenkomst: woensdag 9 november van 13.45 tot 16.30 uur
  • 2e bijeenkomst: woensdag 16 november van 13.45 tot 16.30 uur
  • Extra optie: maandag 28 november praktijkrit voor € 15,=
Locatie: De Kiekmure, Tesselschadelaan 1, 3842 GA Harderwijk in zaal A
 
Aanmelden
via de website www.vvn.nl/agenda of door een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. VVN Opfriscursus Harderwijk. Vermeld in
de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer. Bel voor meer informatie naar: 088 – 524 89 20.
 
Theorie: U wordt op beide dagen verwacht
De cursus heeft een informatief karakter en is dus geen examen. U ontvangt ook een recent theorieboek. Ze kunnen maximaal 50 deelnemers ontvangen voor deze theoretische cursusdagen. Deelname is gratis. Neem gerust uw buurman/ buurvrouw, een familielid of kennis mee van 60 jaar of ouder. Ook zij moeten zich vooraf aanmelden, vol is vol. Vanwege de grote  belangstelling en beperkte capaciteit adviseren ze om direct aan te melden.

Extra optie: praktijk-rit in eigen auto met een rijinstructeur, voor € 15,= op maandag 28 november
VVN biedt de 60+senior daarnaast een individuele praktijk-rit van ca. 60 minuten aan in uw eigen auto. Met een ritbegeleider maakt u een rijvaardigheidsrit in Harderwijk. Het aanbod geldt voor maximaal 35 deelnemers die de theorielessen hebben gevolgd. De praktijk-rit is om tips en adviezen te geven ten aanzien van uw rijvaardigheid. U kunt door deelname uw rijbewijs niet verliezen. Deze rit kost € 15,-. Vertrek vanaf De Kiekmure met eigen auto.
 
U ontvangt een week voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief met verdere details.