Openingsfeest BSO Kornuit in Harderwijk

Met een knalfeest werd donderdag 17 september BSO Kornuit in Harderwijk officieel geopend.
 

Heel veel kinderen van basisschool DOK19 en uit de buurt genoten van het optreden van Kidz-DJ.

Er werd enthousiast gedanst en meegezongen op de allerlaatste hits. Ook werden er allerlei actieve beweegspelletjes gedaan. Het openingsfeest liet duidelijk zien waar BSO Kornuit voor staat: Samen actief bezig zijn en plezier maken staat voorop!

BSO Kornuit is gehuisvest binnen basisschool DOK19. Bij BSO Kornuit zijn alle kinderen van 4-12 jaar uit de wijken Zeebuurt en Waterfront welkom. Het is een plek om samen te spelen en te relaxen, maar ook een plek om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Spelenderwijs!
SKH zet met de opening van haar eerste BSO een nieuwe ontwikkelingsstap. SKH heeft al veel ervaring met het spelenderwijs stimuleren van de brede ontwikkeling van kinderen en is al meer dan 50 jaar actief in de gemeente Harderwijk. Door nu ook BSO uit te voeren kunnen we nog beter bijdragen aan de doorlopende ontwikkellijn van kinderen.

BSO Kornuit werkt nauw samen met basisschool DOK19 en peuterspeelzaal Doerak. Dat heeft als voordeel dat met verschillende professionals wordt samengewerkt binnen één team. Daardoor hebben we veel meer zicht op de talenten en mogelijkheden van kinderen en halen we het beste in ieder kind naar boven!

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen. Bel voor een afspraak: 06-82861212

Groeien gaat vanzelf maar voor ontwikkeling is meer nodig!

Opening BSO Kornuit Harderwijk

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Adresgegevens

Engelserf 1132
3840 BC Harderwijk

Telefoon

T. 0341-460183

Meer info