Opening restaurant en viswinkel Johannes Kok op de boulevard in Harderwijk

5 mei 2015 ging het restaurant 't Rookerijtje in vlammen op. Nu een jaar later staat er een heel nieuw restaurant en viswinkel met de naam Johannes Kok.
 

John en Bianca Kok zijn na de brand niet bij de pakken en hebben samen met hun 2 kinderen, John en Therese afgelopen jaar keihard gewerkt om tot dit mooie resultaat te komen.

Restaurant en viswinkel Johannes Kok Harderwijk

 

Geschiedenis Johannes Kok

Vanuit Harderwijk begonnen onze voorouders met de vishandel. Dat ging toen per bakfiets en zo vonden onze producten hun weg naar klanten en markten. Op de plek van ons huidige bedrijf werd begonnen met een rokerij. Jarenlang hebben we ons met liefde ingezet voor 't Rookerijtje waar we heerlijk eten serveerden en gasten gastvrij ontvingen. Tot ons restaurant in mei 2015 afbrandde.

Maar we hebben niet stil gezeten. Ontzettend hard hebben we er de afgelopen maanden aan gewerkt en naar uitgekeken. En nu is het bijna zover: op 9 juni zal visrestaurant Johannes Kok zijn deuren weer openen! Fantastisch om eindelijk weer te kunnen doen waar we zo van houden: heerlijke (vis)gerechten serveren.