Opening dierenweide op familiedag Sonnevanck

Specialistisch Centrum Ouderenzorg organiseert een familiedag op het terrein van Sonnevanck. Op zaterdag 12 september zijn er tussen 13:00 en 16:00 uur allerlei activiteiten te doen. 

Om 14:00 uur zal de vernieuwde dierenweide worden geopend. Bewoners en hun familie, maar ook andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd.

Om 13.00 uur zal regiomanager Theo Hiemstra gasten ontvangen en starten tal van activiteiten. Om 14:00 wordt de vernieuwde dierenweide met speeltoestellen geopend. De naam van de dierenweide wordt onthuld door Raad van Bestuur Magreeth Kasper de Kroon van de Zorggroep. Om 15:00 start bij de entree van restaurant Vivaldi een wandeling langs het historisch wandelpad.

De hele middag zijn er op verschillende plekken op het terrein tal van activiteiten. Zo is er een mobiele ballenbak, optreden van de Aalzangers, knotshockey en disc golven, bloemschikken, tentoonstelling Picasso, een Rad van Avontuur, diverse (lokale) lekkernijen en nog veel meer..

Verloting

Op de familiedag vindt ook een loting plaats. Er worden een ‘Transportfiets Cortina 28”’ en een ‘SMART LED-TV Toshiba 48/122cm’ verloot. Loten zijn reeds verkrijgbaar in restaurant Vivaldi in Sonnevanck.