Open Dag bij Golfclub Harderwold

Zondag 14 oktober 2018 organiseert Golfclub Harderwold samen met Golf4All Harderwijk een Open Dag. Zij bieden  tussen 13:00 en 17:00 uur een gevarieerd programma voor jong en oud en voor het hele gezin. 

Leden en personeel zullen u te woord staan en vertellen waarom golf zo’n leuke en uitdagende sport voor iedereen is. Het is voor u en uw familie de ideale gelegenheid om gratis kennis te maken met de golfsport tijdens die middag.

Lid worden van GC Harderwold is erg aantrekkelijk, niet alleen voor de jeugd maar ook voor volwassenen. “Ja, maar?”, denkt u misschien, “golfen is toch een dure sport!?” Dat is al lang niet meer zo! Het basistarief om lid te worden van de vereniging kost op jaarbasis €125,00 (2018). Wat u betaalt om te (leren) golfen bepaalt u zelf. Na een kennismakingsgesprek zullen we u een abonnement op maat aanbevelen.

Een andere interessante aanbieding is een speciaal ‘starterabonnement’ voor € 399,00. Hiervoor krijgt u twintig uren les van de golf pro, kunt u van 1 november 2018 tot 1 maart 2019 onbeperkt spelen op de PAR 3 baan en u krijgt een avond theorie over golfregels.

Voor golfers met een geregistreerde handicap is er een aanbieding om voor € 1099,00 lid te worden van de vereniging en onbeperkt speelrecht op de 18-holes en de 9-holes PAR 3 banen van Golf4All Harderwijk. Meer informatie over de aanbiedingen op maat kunt u inwinnen tijdens uw bezoek aan de Open Dag of door even contact op te nemen met de ledenadministratie via ledenadministratie@golfclubharderwold.nl Vermeld in uw mail a.u.b. uw naam en telefoonnummer zodat men met u contact kan opnemen.

GC Harderwold is een gezellige ‘no-nonsens’ vereniging waar veel leden zich vrijwillig inzetten in diverse commissies.

De vereniging telt meer dan 300 leden en er is geen wachtlijst. Er is een ‘Nieuwe Leden Commissie’ die, zodra u zich heeft aangemeld, u begeleidt en u wegwijs maakt binnen de vereniging, de golfbaan en alle faciliteiten. U zult zich dus snel thuis voelen! Tijdens de Open Dag kunt u, als u lid wordt, gratis negen holes meelopen onder begeleiding van onze leden. Dit kan op de grote baan als u al een geregistreerde handicap hebt of op de PAR-3 baan, als u wilt kennismaken met de golfsport. De leden lopen graag even met u mee.

Wist u dat er bij GC Harderwold ook een actieve Jeugdcommissie is die uw kind(eren) vanaf 5-jarige leeftijd kunnen begeleiden bij hun interesse in de golfsport?

GC Harderwold heeft in 2013 het predicaat ‘Committed to Jeugd’ ontvangen van de Nederlandse Golf Federatie. Hiermee voldoet GC Harderwold aan eisen die de NGF stelt bij de opvang en begeleiding van jeugdleden binnen een golfvereniging. De jeugdcoach van GC Harderwold is tijdens de Open Dag ook aanwezig om ouders en jeugd voor te lichten over opvang en begeleiding tijdens hun kennismaking en ontwikkeling in de golfsport bij GC Harderwold.
 
Golf4All Harderwijk is gelegen aan de Pluvierenweg in Zeewolde. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en u vindt er alle faciliteiten die u op een golfbaan mag verwachten, waaronder een 18 holes golfbaan en een 9 holes PAR 3 recreatiebaan, ook wel ‘short golf baan’ genoemd. U kunt daar ook terecht voor een partij ‘footgolf’. Er zijn voldoende trainingsmogelijkheden, zoals een driving range, putting greens etc. en er zijn golfprofessionals die kinderen en volwassenen kunnen helpen bij het ontwikkelen van hun golfspel. Er is ook een brasserie met een enorm terras wat uitzicht biedt over de mooi aangelegde 18 holes golfbaan. Op de menukaart van de verrassende keuken vindt u uitstekende gerechten en het vriendelijke personeel van De Brasserie laat u qua service en gastvrijheid aan niets ontbreken. 

GC Harderwold en haar leden en Golf4All Harderwijk verheugen zich op uw komst op zondag 14 oktober 2018.

Bent u op 18 oktober verhinderd dan of heeft u nog vragen dan kunt U zich ook direct aanmelden of informatie inwinnen door een e-mail te sturen aan: ledenadministratie@gcharderwold.nl

Vermeld in uw mail a.u.b. uw naam en telefoonnummer zodat men met u contact kan opnemen.
U kunt u ook bellen met de receptie van Golf4All Harderwijk, telefoon 0320-288185.

Golfclub Harderwold prijzen