Ook starten bij Athlos met hardlopen op 18 februari 2020?

Dit voorjaar start Atletiek Vereniging (AV)Athlos in Harderwijk weer met een nieuwe groep voor hardloopbeginners op dinsdagavond 18 februari 2020. Deze startersgroep traint tweemaal in de week op de avond onder leiding van Kees, Willy en Marian.

De cursus is bedoeld voor diegenen die nog nooit  gelopen hebben of waarvan het lopen al langere tijd geleden is. De cursus duurt 16 weken. Er wordt op dinsdag- en donderdagavond gestart om 19.30 uur vanaf de Athlos accommodatie aan de Strokel.

“Wij leren jou graag wat “hardlopen” is en hoe jij blessurevrij kunt lopen. Er wordt veel aandacht besteed aan de looptechniek en versterking van je “core”   (buik en rug). De bedoeling is dat je na deze vier maanden een half uur of langer achter elkaar kunt hardlopen en een afstand van minimaal 6 kilometer kunt overbruggen”, aldus trainer Kees de Groot.

Om optimaal te kunnen hardlopen biedt AV Athlos een perfecte baan en het bos in de directe omgeving om te trainen. Daarnaast beschikt Athlos over een schitterende accommodatie met prachtige kleedruimten, waarin ruim voldoende douchegelegenheid is. Na de training kun je heerlijk in het clubhuis een kop koffie of thee met elkaar drinken en gezellig nakletsen.

Het bedrag voor de gehele cursus van 16 weken is eenmalig € 50,00 (dat is € 1,55/training). Hierbij is inbegrepen een verzekering en een reflecterend hesje dat je na de cursus mag houden. Besluit je na afloop van de cursus om lid te worden, dan bepalen wij samen of jij in Loopgroep 5 of Loopgroep 4 verder gaat. Jij kunt jezelf dan verder ontwikkelen naar jouw behoefte (zie loopgroepniveaus op website Athlos).  Vragen of aanmelden: kejaparo@planet.nl . 

Loop jij over een paar maanden ook met je groep door onze prachtige bossen? Het kan, dat hebben velen voor jou bewezen.