Ook meedoen aan de vitaliteitsstrijd?

Zijn jullie een vitale organisatie waarin aandacht is voor werknemers die lekker in hun vel zitten, fitter en productiever zijn én een goede balans hebben tussen bewegen en werk? Of wil juist als organisatie meer vitale werknemers? Doe dan mee en ga de strijd aan met andere organisaties in Harderwijk om de vitaalste organisatie te worden!

Wat is de vitaliteitsstrijd?

Gedurende de Vitaliteitsstrijd strijd je op ludieke, leuke en leerzame wijze, in teams van 4 tot 8 werknemers, tegen andere lokale organisaties. Zo heeft iedere organisatie, groot of klein, een gelijke kans. Er wordt gekeken naar de fysieke, mentale en loopbaan fitheid van organisaties. Degene die het beste scoort op deze onderdelen wint! Daarnaast ontvangen deelnemende organisaties gedurende de Vitaliteitsstrijd concrete handvatten waar zij binnen de organisatie mee aan de slag kunnen gaan.

Hierbij staan de volgende thema’s centraal:
  • Bewegen en werk
  • Gezonde voeding
  • Fysieke werkplek
  • Ontspanning en stress
Vitaliteitsstrijd Vitaliteitsstrijd

De gezonde werkvloer

De Vitaliteitstrijd wordt georganiseerd door de Gezonde Werkvloer. Dit is een samenwerking tussen verschillende organisaties in Harderwijk die andere lokale organisaties wil inspireren op het gebied van vitaliteit op de werkvloer. De Gezonde Werkvloer bestaat uit de organisaties Wuestman, Bidfood, Bedrijvenkring Harderwijk, Perspectief, Sportcentrum Iedema en natuurlijk GA! Harderwijk.

Ook meedoen aan  de vitaliteitsstrijd?

Wil jij als organisatie aandacht voor vitale werknemers? Geef jouw organisatie dan op voor de Vitaliteitsstrijd en strijd voor de titel “Vitaalste organisatie van Harderwijk!”. Opgeven kan via de website www.gaharderwijk.nl/vitaliteitsstrijd