Ontdek IKC DOK 19 tijdens de Open Avond

Op maandag 1 november organiseert IKC DOK 19 een Open Avond. Tijdens deze avond zijn belangstellenden van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking met de basisschool, BSO Kornuit en peuterspeelzaal Doerak.

Dok 19 is een Intergraal Kind Centrum (IKC) met alle faciliteiten onder één dak

Van peuterspeelzaal Doerak tot logopedie en fysiotherapie, van BSO Kornuit tot extra begeleiding voor leerlingen op sociaal-emotioneel gebied: alles vind je in hetzelfde gebouw.  En dát heeft veel voordelen:
  • Het zorgt dat kinderen zich thuis voelen en een vertrouwd gevoel hebben
  • Doordat we met verschillende professionals als één team samenwerken, hebben we meer zicht op de talenten en mogelijkheden van kinderen en halen we in ieder kind het beste naar boven!
  • En voor ouders en kinderen scheelt het een hoop ge-heen-en-ge-weer!
Voor kinderen is elke dag een ontdekkingstocht. Binnen de muren van DOK19 krijgt ieder kind de ruimte om zichzelf te zijn en  eigen talenten optimaal te ontwikkelen. Als je de school binnenloopt, voel je het meteen: dit is een gezellige, fijne huiselijke plek! Hier kun je ontspannen leren!

Gedurende de dag is er van alles te leren en te ontdekken binnen DOK 19. Dit start al op peuterspeelzaal Doerak waar peuters spelenderwijs leren samenspelen en de wereld ontdekken. Een goede voorbereiding op de overstap naar school. Binnen basisschool DOK 19 wordt er gewerkt volgens het concept van Kagan, coöperatief leren. Hiermee stimuleren we zelfstandigheid, betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid. Kinderen leren met en van elkaar.

En voor en na schooltijd biedt BSO Kornuit een huiselijke plek om naast spelen en relaxen ook allerlei nieuwe mogelijkheden en talenten te ontdekken. De doorgaande ontwikkellijn van ieder kind staat gedurende de dag centraal want binnen Dok19 zijn alle kinderen belangrijk en waardevol!

Gunt u uw peuter ook een plekje op ons kind centrum?

Binnen DOK 19 vinden wij het belangrijk om ouders en kinderen goed te leren kennen. Zo ontdekken we samen de beste manieren om het leren zo goed mogelijk in te richten. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking met DOK 19 tijdens de open avond op maandag 1 november van 19.00-21.00 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected]   

Christelijke basisschool DOK 19
Flevoweg 73
3841 KK Harderwijk
0341-416622
[email protected]

DOK 19 Harderwijk

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Adresgegevens

Kennedylaan 3
3844 BA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-460183

Meer info