Online meet-up voor leden van de Bedrijvenkring Harderwijk

De Bedrijvenkring Harderwijk organiseert op 14 mei a.s. van 10.00 – 11.00 uur een online meet-up voor haar leden. De meet-up wordt geopend en bijgewoond door de wethouder Economische Zaken van de gemeente Harderwijk, Bert van Bijsteren.

Tijdens de meet-up zal een panel van deskundigen aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Dat kunnen vragen zijn op financieel gebied, maar bijvoorbeeld ook op organisatorisch vlak of over het in- of uitlenen van personeel.

Centraal zal de vraag staan: waar kunnen we u, als ondernemer, verder mee helpen. Van u willen we graag horen hoe u omgaat met de crisis, tegen welke problemen u aanloopt of welke kansen u juist ziet. Vanuit de gemeente Harderwijk is overigens ook een brede vertegenwoordiging aanwezig.

Voorafgaand aan de meeting willen we graag weten welke vragen er bij u leven. Zou u, via deze link willen laten weten of u aanwezig kunt zijn en of u vragen heeft? De link voor het deelnemen aan de meet-up ontvangt u uiterlijk 2 dagen voor de bijeenkomst. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Aanmelden 

Bedrijvenkring Harderwijk

Adresgegevens

Postbus 115
3840 AC Harderwijk

Telefoon

T. 06-40442902

Meer info