Online Kerstevent Harderwijk

Een online kerstevent in Harderwijk, vóór Harderwijkers, dóór Harderwijkers. Met verrassende elementen maar ook de vertrouwde kerstliederen, theater, een toespraak van een heuse dominee, het verhaal van de mensen op straat en nog veel meer.

Een mooie uitzending met een boodschap van hoop voor héél Harderwijk of je nou wekelijks naar de kerk gaat of nog nooit een kerkgebouw van de binnenkant hebt gezien.

Kerstinharderwijk.nl
Hoe vier je kerst als je niet in groepen samen mag komen, je familie niet mag uitnodigen voor een diner en de meeste kerken grotendeels gesloten blijven? Dat was de grote vraag die speelde bij de verschillende kerken in Harderwijk en Hierden. En hoe kunnen we als kerken toch bijdragen aan een fantastische kerst voor de inwoners van gemeente Harderwijk. Uit dit gezamenlijke verlangen om Harderwijk iets moois te bieden tijdens de Kerst is het idee ontstaan een online kerstevent te organiseren, en wel op kerstavond 24 december om 20.00 uur, te volgen via kerstinharderwijk.nl en HK13.
 
Samen
Maar kijk niet alleen, voor zover de maatregelen het toestaan, nodig je buren, collega’s, vrienden of familie uit om samen te kijken. Want kerstinharderwijk.nl vier je samen.
 
Wat? Online Kerstevent Kerstinharderwijk.nl
Wanneer? 24 december 2020 om 20:00     
Waar? Kerstinharderwijk.nl