One man show Kostermans in Centrum de Zin

De Amsterdamse zanger-verteller, gitarist en performer John Kostermans treedt vrijdagavond 10 maart op in het Harderwijkse Centrum de Zin. 

Zichzelf begeleidend op gitaar neemt Kostermans zijn publiek mee met prachtige songs waarbij je gelijk kunt genieten van zijn verfijnde, maar soms ook indringende gitaargeluiden.

Kostermans heeft een achtergrond in de flamenco muziek, gevolgd door een periode waarin hij samen met een Madrileense zangeres eigen Spaanstalig werk maakte en op de planken bracht. Na een enkele jaren durende onderbreking in de muziek is hij een heel andere weg ingeslagen als soloperformer van eigen werk.

De songs zijn overwegend Nederlandstalig en kenmerken zich door afwisseling in stijl en variatie in onderwerpen. Naast de al veelbezongen liefde heeft John Kostermans een voorkeur om te schrijven over de wereld om hem heen en wat hem daar zoal aan opvalt.

Kostermans, die vorig jaar ook te zien was in ‘De Zin’, trekt met een nieuw programma, en zijn theatervoorstelling ‘Oscar’ al geruime tijd door Nederland en België. Daarbij doet hij vooral de meer intieme podia aan: huiskamerconcerten en kleine zalen.
Wie vooraf kennis wil maken met John kan een kijkje nemen op de website www.johnkostermans.nl. Het optreden in Centrum de Zin (hoek Stationslaan-Verkeersweg) begint 20.00 uur. Zaal open: 19.30 uur.