Ondernemersontbijt 26 januari - Lorentz beloond met Keurmerk

Tijdens een zeer druk bezocht ondernemersontbijt op 26 januari jl. bij Lunchroom YOOLZ  werd het onlangs behaalde certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen aan de betrokken partijen uitgereikt. 

Lorentz I, II, III en Pasteurhaven beloond met het Keurmerk Veilig Ondernemen

Hieraan voorafgaand werd het convenant Basis Samenwerken (waarmee de samenwerking tussen politie, brandweer, gemeente, Securitas en ondernemers) getekend door de burgemeester, de voorzitter van de Bedrijvenkring Harderwijk, de teamchef van de politie, de teamchef van de brandweer en de hoofdsurveillant van Securitas.

Convenant ondertekening Lorentz Harderwijk Bedrijvenkring
Met het ondertekenen van het convenant werd de samenwerking tussen de betrokken partijen ook voor de toekomst geborgd. Het Keurmerk Veilig Ondernemen is een waardering voor bedrijventerreinen waar gestart is met de samenwerking om de veiligheid te verbeteren. Een belangrijke voorwaarde in het proces om een KVO-B certificaat te behalen is dat ondernemers samen met gemeente, politie, brandweer en evt. andere partijen afspraken maken om overlast, criminaliteit en onderhoud en beheer aan te pakken. Dit levert een veiliger omgeving op met als resultaat een groter gevoel van veiligheid en minder schade. Daar profiteert iedereen van.

Voorafgaand aan de ondertekening werden de meer dan 80 aanwezige ondernemers aan de hand meegenomen door Leony Bos van Caprice over de do’s en don’t van koude acquisitie. Aan de hand van haar onlangs verschenen boekje ‘Leuker kan ik het niet maken, makkelijker wel’ gaf zij een aantal praktische handvatten om jezelf neer te zetten in een onvergetelijke openingszin. Alle ondernemers kregen na afloop het boekje mee, om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Hierbij bedanken we nogmaals Kirsti voor de bijzonder gastvrije ontvangst en het ontbijt bij YOOLZ en Leony voor de leuke, levendige presentatie!
Overhandiging certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen

Fotograaf : Fotostudio Merjenburgh