Oktober cruisemaand bij The Travel Club Linda Harderwijk (filmpje)

Als u twijfelt of een Cruise iets voor u is, informeert Linda van de The Travel Club u graag. U vraagt zich misschien af, of het niet te duur is, en of het wel iets voor u is.

Cruise maand Oktober

En de vele rederijen, wat zijn de verschillen ? Moet je tijdens een cruise nette kleren aan ? Is het niet erg duur ? Is het leuk voor kinderen ? Wat is wel en niet inbegrepen in de prijs, hoe zit het met de drankjes en de fooien ? Graag vertelt Linda van The Travel Club u meer.
 


Er zijn grote, middelgrote en kleinere schepen, schepen met veel vermaak voor de kinderen, Expeditie Cruises, Zeil Cruises, Thema Cruises, Cruises geschikt voor singles (met voordelige hutten zonder 1 persoonstoeslag) enzovoort enzovoort.

Even 2 rederijen uitgelicht : de welbekende Holland Amerika Lijn, verder genoemd HAL, en Mediterrenean Shipping Company, verder genoemd  MSC.

De HAL is een Hollands/Amerikaanse rederij , échte hollandse glorie. een absolute aanrader.

De HAL is begonnen met onder andere vervoer van in de negentiende eeuw al werden honderdduizenden emigranten uit Europa in 15 dagen naar "de nieuwe Wereld" gebracht, vanuit Rotterdam naar New York.

De HAL heeft 14 schepen, goed voor zo'n 500 cruises naar 400 havens in meer dan 90 landen, met vele vertrekken vanaf Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden, ook voor diegenen die liever niet vliegen is dit ideaal! Sinds de oprichting in 1873 heeft de HAL in totaal meer dan 11 miljoen passagiers aan boord gehad

Hierbij een impressie van de HAL :
 

MSC : een italiaanse Rederij, veelzijdig, middelgrote schepen, goede prijzen, tevens vertrek vanuit Nederland, veelal vanuit Italië.

Mooie, nieuwere schepen met veel faciliteiten en veel vertier. Goede kinderprijzen en familiehutten met max. vijf personen. Kinderen t/m 11 jaar zijn gratis wanneer zij in de hut bij volwassenen verblijven.  

Hierbij een impressie van MSC : 
 

KIJK VOOR AANBIEDINGEN OP MIJN FACEBOOK PAGINA :

www.facebook.com/thetravelclublinda

Uw Cruise Specialist :

Linda - The Travel Club / 0639437364

[email protected]