Nu ook Podologie in Hierden!

Vanaf eind augustus ook Podologie bij Therapeutisch Centrum de Berekuyl in Hierden! 

Nanette Egberts is afgestudeerd als Podoloog. De combinatie fysio-manueel therapie en podologie zijn een perfecte combinatie om mensen met klachten vanuit de voeten en het lopen te helpen.

Er is daarbij een samenwerking met VSO-Netwerk van sportcentrum Papendal. Dankzij deze samenwerking kunnen wij in Hierden voet-/loopanalyses uitvoeren: een uitstekend antwoord op de klachten en blessures die we in de praktijk zien op knie- en onderbeen-/voetklachten.

Het consult bestaat uit een medisch vraaggesprek en een inspectie van uw huidige schoenen. We bekijken uw voetenstand, testen zo nodig de beweeglijkheid van belangrijke gewrichten en maken een digitale drukmeting in statische (in stand) en dynamische (lopende) houding. 
Daarna maken we een loopanalyse en nemen de afwikkeling van de stappen die u maakt op met een camera. Deze beelden worden samen met u geanalyseerd en leiden tot een advies.

U krijgt wellicht het advies gebruik te maken van een (sport)steunzool of een bepaald type sportschoen. Steunzolen worden op maat vervaardigd door Nanette. Na een half jaar vindt er controle van de zool plaats. Podologie Zeewolde is aangesloten bij de stichting LOOP. Vandaaruit krijgt u de steunzolen vergoed.

Nanette Egberts podoloog Therapeutisch Centrum de Berekuyl

Therapeutisch Centrum De Berekuyl

Adresgegevens

Reigershof 5
3849 RT Hierden

Telefoon

T. 0341-453177

Openingstijden

Ma 7.30 - 21.00 uur
Di 7.30 - 21.00 uur
Wo 7.30 - 21.00 uur
Do 8.00 - 21.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 7.30 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info