Nomineer een held voor het jeugdlintje van Harderwijk (filmpje)

Het is zover! De uitreiking van het eerste jeugdlintje van gemeente Harderwijk! 

Het jeugdlintje is een onderscheiding die je kunt verdienen als je je als kind of jongere op een bijzondere manier hebt ingezet voor anderen of voor de gemeente Harderwijk.

U kunt hierbij denken aan het leveren van een bijzondere prestatie. Zoals langere tijd vrijwilligerswerk doen, een goed initiatief voor de buurt verzinnen, inzetten voor een goed doel of zelfs het redden van iemands leven.
 

Met het jeugdlintje laat de gemeente zien dat zij een bijzondere prestatie van de jeugd waardeert en dat dit een onderscheiding verdient.

De gemeente is daarom op zoek naar een held in de leeftijd van 6 tot en met 23 jaar, die een jeugdlintje verdient. Kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt? Meld deze persoon dan voor 1 november aan. Dit kan door, zoals burgemeester Van Schaik, een vlog te maken waarin u de jury vertelt, wie u nomineert en waarom. De vlog kunt u opsturen naar [email protected]. Als het videobestand te groot is om te verzenden via e-mail, dan vragen wij gebruik te maken van WeTransfer.

Voor vragen over uw aanmelding, kunt u contact opnemen met Milou Bougie via (0341) 411 351 of [email protected].