Nieuwjaarsbijeenkomst 2017 Gemeente Harderwijk

De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders nodigen u van harte uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 4 januari 2017. 

Tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst staat het thema ‘Hart voor de stad’ centraal. Harderwijk wil een gemeente zijn die een ieder graag uitnodigt voor een prettig en gastvrij verblijf in de stad. Harderwijk bruist van de evenementen het hele jaar door; op dit moment is dat Harderwijk Winterstad.

Wij willen u graag tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de sfeer hiervan laten proeven. Wij zijn trots op de wijze waarop inwoners, bedrijven, organisaties met hart voor de stad zich inzetten voor een aantrekkelijke en ondernemende leefomgeving, waarbij iedereen kan meedoen en gebruik gemaakt wordt van ieders talent.
 
Tijdens de bijeenkomst wordt de Piet Dijkstra Prijs weer uitgereikt aan een inwoner van Harderwijk, die blijk geeft van vrijwillige en belangeloze inzet voor het welzijn van één of meer mede-inwoners. 

U bent van harte welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst in de tent bij de IJsbaan op de Markt, van 19.30 tot 21.30 uur. Wij ontmoeten u graag.