Nieuwe jeugdhoofdsponsoren JO19-1 voetbalvereniging VV Elspeet

Ondanks de vervelende coronatijden waar we in leven, zitten ze binnen VV-Elspeet zeker niet stil. Gelukkig kunnen ze rekenen op hun leden en een grote groep trouwe sponsors. 

Ze waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe jeugdhoofdsponsor voor de jeugd JO 19-1 en met trots kunnen zij u mededelen dat zij deze gevonden hebben

De komende vijf seizoenen zijn Plus van der Horst en Balance BV de trotse hoofdsponsors van de jeugd JO 19-1.

Ronny van der Horst en Hans Hop tekenden op 23 juni jl. het nieuwe contract dat Plus van der Horst en Balance BV voor vijf jaar aan VV-Elspeet verbindt. Ze zetten daarmee de goede relatie voort. Plus van der Horst was al sponsor van veel zaken bij VV-Elspeet en Balance BV was de afgelopen 14 jaar hoofdsponsor van VV-Elspeet. Die betrokkenheid willen beide heren graag voortzetten bij de JO 19-1.

Voorzitter Erik Hulleman en penningmeester Denise Frens zijn namens het bestuur heel dankbaar dat zeker in deze tijd twee Elspeetse ondernemers zich willen verbinden als jeugdhoofdsponsor. Dit geeft de vereniging zekerheid en continuïteit, geven zij beiden aan. Dit is een mooie match en laten we hopen dat dit voor beiden mooie dingen gaat opleveren.

Jeugdhoofdsponsor JO19-1 VV Elspeet
(Foto vlnr Hans Hop (directeur Balance BV), Ronny van der Horst (directeur Plus van der Horst), Erik Hulleman (voorzitter VV-Elspeet) en Denise Frens (penningmeester VV-Elspeet)