​Nieuw (interactief) event in Harderwijk: Zoeklicht Harderwijk!

Van 18 december tot en met 24 januari gaat er iets leuks gebeuren in Harderwijk, namelijk een nieuw evenement: Zoeklicht Harderwijk! Er komt een interactieve lichtroute, gebaseerd op de geschiedenis van Harderwijk, waarbij (monumentale of iconische) gebouwen in een ander licht gesteld worden.

Zoeklicht Harderwijk, wat houdt dit precies in? Hjalmar Vogel: "Zoeklicht Harderwijk is een interactieve lichtroute waarbij wij jou - op afstand - gaan laten kennis maken met diverse locaties in het centrum van Harderwijk".

"Door middel van een ‘chatbot’ en het delen van jouw livelocatie, krijg je realtime updates via WhatsApp of Telegram. Deze updates geven jou alle informatie over de route, locaties en veel meer". Het initiatief voor Zoeklicht Harderwijk kwam van Vogel, in samenwerking met de gemeente Harderwijk, Stad als Podium en Heerlijk Harderwijk.

"Ben je zelf een echte avonturier? Dan moedigen wij dat zeker aan, en kun je zelf letterlijk op zoek gaan naar het licht! Op de locaties zelf zal ook een bordje staan met de informatie die je anders digitaal had gekregen. En een niet geheel onbelangrijk feitje: het wandelen van deze route is geheel gratis!"

Wil je meedoen met het event? Houd dan de Facebook en Instagram van Zoeklicht Harderwijk goed in de gaten! Via de socials wordt bekend gemaakt hoe je je kunt aanmelden.

Erik Rudolfs
Foto ter illustratie - bron: Erik Rudolfs Fotografie.