Nieuw energieloket voor regio Noord Veluwe

Op 10 maart van 13.00 tot 14.00 uur geeft wethouder Pieter Teeninga, portefeuillehouder duurzaamheid, in het Stadhuis van de gemeente Harderwijk het startsein voor het energieloket.

Hij is daarbij in gezelschap van collega-bestuurders met de portefeuille duurzaamheid in hun gemeenten. Aanwezig zijn o.a. burgemeester Inez Pijnenburg-Adriaenssen (Heerde), wethouder Harm Westerbroek (Oldebroek), wethouder José Oosthoek (Elburg), wethouder Jan van Eijsden (Ermelo) en wethouder Jaap Groothuis (Nunspeet).

Met het energieloket willen de gezamenlijke gemeenten duurzaam bouwen, wonen en leven een impuls geven. De afgelopen jaren was http://www.veluweduurzaam.nl vooral een vindplaats van duurzame activiteiten in de regio. Met de vernieuwing van de website wordt Veluwe Duurzaam het energieloket voor de Noord-Veluwe. Particulieren kunnen er informatie vinden over activiteiten en bedrijven. Er is ruimte voor organisaties om hun duurzame initiatieven onder de aandacht te brengen en bedrijven hebben de kans om hun aanbod te presenteren ondersteund met referentievoorbeelden.