Niet naar de sportschool? De personal trainers van MoviFit Ermelo komen bij je thuis!

Vanaf december zijn de sportscholen gesloten. Ondanks de sluiting van de sportscholen zitten ze bij MoviFit in Ermelo momenteel niet stil, de personal trainers gaan namelijk training geven aan huis! 

Tineke Marsman van MoviFit geeft uitleg: "We zijn met het team gaan brainstormen en gaan kijken naar wat er nu wel mogelijk is."

We mogen namelijk nog wel buiten trainingen geven, maar we hebben niet de ruimte om daar een grote tent neer te zetten. Toch willen we proberen om contact te houden met onze leden, daarom komen we nu bij je thuis. Ook is deze actie ook voor niet-leden, iedereen kan zich aanmelden."

De trainers van MoviFit bieden drie opties aan: Een Personal trainer aan huis, Small Group Training en Small Group Training + Workshop voeding.

Personal trainer aan huis
"Onze personal trainers Vincent en Kevin zijn hoog opgeleid", vertelt Tineke. "Wanneer je thuis met een personal trainer aan de slag gaat, wordt er voorafgaand uitgebreid gesproken over het doel wat je wil bereiken. We beginnen met een meting van gewicht en vetpercentage, een conditietest, een coördinatie en balans test. Je hoeft geen apparatuur thuis te hebben. Het trainen kan heel simpel met bijvoorbeeld een elastiek. Er zijn genoeg middelen beschikbaar om aan huis te kunnen trainen".

Small Group Training en Small Group Training + Workshop voeding
Small Group Training wordt gewoon buiten gehouden op de locatie van MoviFit Ermelo aan de Harderwijkerweg 143. "Deze training is voor maximaal acht personen. We bieden hierbij twee mogelijkheden aan. Bij de Small Group Training + Workshop voeding krijg je ook kennis over de juiste voeding erbij. Wij kijken niet alleen naar het aantal calorieën wat je binnenkrijgt en wat je moet verbranden. We kijken ook naar je gehele hormoonhuishouding. We gaan uitgebreid in op de vraag hoe je je eetpatroon kunt veranderen, maar ook hoe je daarbij je hormoonhuishouding rustig kunt houden. De workshop voeding dient zich dan ook echt om je gezonder te gaan voelen en je immuunsysteem gezonder te maken".

Meer informatie? Bekijk dan de onderstaande flyer of neem contact op met Tineke Marsman via het telefoonnummer: 06 125 555 56.