Nederpop All Stars met Harderwijker Erik de Nood brengen vrolijk coronalied: Thuis Blijf

Omdat er al genoeg ellende is die samengaat met het coronavirus besloten de Nedepop All Stars, met Harderwijker Erik de Nood als bandlid, om eens een ander soort coronalied te maken. (Bekijk de video)

Erik de Nood: "Er zijn al zoveel 'serieuze' nummers om mensen een hart onder de riem te steken, maar een beetje humor op z'n tijd werkt ook prima als steuntje in de rug.

Het is daarom een vrolijk nummer geworden. We gebruiken de de melodie van Thuis Ben van Hans de Booij. We spelen dat nummer al een tijd en het is een van onze favoriete nummers. En met de toepasselijke titel was de keuze snel gemaakt."

Thuis Blijf beschrijft een dag van de gemiddelde Nederlander die thuis moet blijven op een humoristische manier. En de All Stars hopen dat ze zo wat licht mogen brengen en een lach op de gezichten van de luisteraars kunnen toveren. En zoals het de titel betaamt, is het hele nummer in de huiskamers van de bandleden opgenomen.

De Nederpop All Stars zijn een band die bestaat uit ex-leden van onder andere Alderliefste en Het Goede Doel. Ze stonden in januari nog op de Vischmarkt in Harderwijk als afsluiting van Donkere Dagen en ze komen volgend seizoen ook naar Theater Harderwijk. De clip van Thuis Blijf is hier te zien.