Muziekshow in Centrum de Zin Harderwijk vrijdag 13 november 2015

Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering treden vrijdagavond op in Centrum de Zin. Het Groningse singer & songwriterduo presenteert dan haar nieuwste album Many Hours Still to Come.

Begonnen in Gouda als straatmuzikant heeft zangeres en gitariste Roos Galjaard (1973) na enkele lange omzwervingen in zuidelijk Afrika sinds 1995 haar muzikale vleugels uitgeslagen in het noorden van Nederland.

Roos is een singer-songwriter met eigen werk, waarbij ze invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzonder eigen stijl weet te smeden. Ze bracht drie cd’s uit met haar band Gather Roses . In juni 2010 verscheen haar eerste solo-album. 

Sinds 2011 treedt Roos Galjaard in binnen- en buitenland op met cellist en zanger Sebastiaan Wiering. Live zorgen zij voor een bijzondere ervaring waarbij het mooie samenspel en de verfrissende interpretaties alle ruimte geven aan de warme gitaarklanken, de zuivere en krachtige stem van Roos en de meeslepende diepte van de cello…

De muzikale show van Galjaard en Wiering in Centrum De Zin (hoek Stationsstraat-Verkeersweg) begint 20.15 uur. Zaal open: 19.30 uur. Entree: 7,50.