Muziekoptocht neemt u mee naar de opening van het Huis van de Stad

Komt u zaterdag 2 september ook naar de opening van het stadhuis? Kom dan alvast in een feestelijke stemming door mee te lopen met de muziekoptocht met 'Toeter-nog-maar-één'! 

Vóór de opening om 10.00 uur vertrekt de muziekoptocht vanuit het Hortuspark achter de oude locatie van de bibliotheek naar het Huis van de Stad. En trekt u zo mee naar daar waar de feestelijke dag is.

Wat is er allemaal te doen tijdens opening?
Vanaf 10.30 uur bent u welkom op het voorplein van het stadhuis. Er staat een drankje voor u klaar. Om 11.00 uur opent burgemeester Harm-Jan van Schaik samen met een speciale gast het stadhuis. Waarna de bibliotheek en het streekarchivariaat worden geopend.
 
Tussen 12.00 en 15.00 uur zijn er volop leuke activiteiten. 
Kom er tijdens de belevingsroute achter waarvoor je allemaal terecht kunt in het stadhuis. Ben je geboren of getrouwd in Harderwijk? Dan kun je van deze bijzondere levensgebeurtenis gratis een akte aanvragen tijdens de opening van het Huis van de Stad! Neem daarvoor je ID-bewijs of paspoort mee.

Ontdek de nieuwe bibliotheek en het streekarchivariaat. Spring in de photobooth, fiets een heerlijke smoothie klaar of wordt vermaakt door diverse acts. En geniet van een hapje en drankje met live-muziek. 

Samen openen we het ‘Het Huis van de Stad’, het huis voor iedereen. We ontmoeten u graag!

Kom graag op de fiets! Deze kunt u stallen op de daarvoor aangegeven plek naast het stadhuis (aan Scheepssingel). De auto kan geparkeerd worden op P2 aan de Ir. Lelykade (betaald parkeren).

Huis van de Stad Harderwijk