Muziekcafé Estrado: The Legs

Op vrijdag 13 februari om 20.30 komen The Legs naar Muziekcafé Estrado. The Legs is een power trio uit Noordwijk aan Zee en heeft zijn inspiratie voornamelijk gehaald uit rock muziek van de jaren 60 & 70.

Bands als The Jimi Hendix Experience, Cream, Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd en nog veel meer hebben bijgedragen aan de manier waarop deze jonge mannen hun instrumenten bespelen.

De nummers van de band zijn veelzijdig, sfeervol en verrassend. Van psychedelica tot beukende drums met powerful vocals, uptempo gitaarsolo’s en daar voorbij.

Inmiddels werden er shows gespeeld in Patronaat(7x), P60, Gebr. de Nobel(3x) en op festivals als Beeckestijnpop en Loungefest. Eerder won de band al de Grote Prijs van de Bollenstreek en werden ze 2e bij de Rob Acda Award. Ook de voorprogramma’s voor o.a DeWolff, Dead Meadow(USA), The Brew(UK) en Woodstock 1969 legendes Ten Years After (UK) behoren tot de hoogtepunten.

In September 2015 kwam hun Debut EP ‘House of Horizontal Happiness’ uit op vinyl, cd en online media (Spotify, iTunes, etc).
the legs muziekcafe estrado harderwijk optreden muziek