Muziekcafé Estrado presenteert Pelvoux en Tom Tukker

In het muziekcafé van Estrado kun je op zaterdag 20 februari vanaf 20.30 uur gratis genieten van twee bijzondere optredens. 

Pelvoux

Pelvoux is het project van Rients van Ganswijk en Bram van de Glind. De muziek is te omschrijven als een mix tussen ambient en popmuziek, en is gelaagd en atmosferisch. Bij het maakproces staat experiment centraal en gaat de zoektocht naar nieuwe geluiden altijd door, elke song moet een eigen landschap zijn. Na een lange periode van knutselen en schaven werd op 28 januari 2016 de EP ATLA uitgebracht. Op het podium is Pelvoux een volledige vijf-mans band in een mix tussen een traditionele bandsetting en electronica. De muziek wordt live versterkt door videobeelden. Een bijzondere belevenis. 

Tom Tukker

Weg van de drukte, weg van de stress. Met een piano en zijn computer is Tom Tukker in het bos gaan schrijven met een groot aantal liedjes als uitkomst. Hij sloot zichzelf twee weken op om terug te gaan naar de kern van wat muziek voor hem betekend: Licht melancholische vocalen, simplistische uitgeklede piano partijen met hedendaagse minimale beats en synthesizers. Het resultaat laat hij tijdens het optreden horen. Reserveren is voor het muziekcafé is niet nodig.