Mossel Festival Live

De zomeragenda wordt op zaterdag 31 augustus afgesloten met het Mossel Festival Live, dat inmiddels toe is aan de derde editie op de Markt.

Als verwijzing naar het visserijverleden gaan de vijf horecabedrijven ieder op hun eigen wijze mosselen bereiden, van traditioneel tot Spaans.

Het Mossel Festival Live is van 14.00-21.00 uur. Hier zijn optredens van het Shantikoor De Boekaniers, dat deze dag haar 25-jarig bestaan viert, en de Volendamse band Ancora.

Kaarten kosten 19,50,- euro. Van elke kaart is 5,- euro voor het goede doel: dit jaar stichting Zonnebloem die activiteiten voor ouderen organiseert. De Stichting HOM wil voor deze avond 500 kaarten verkopen en daarmee een mooie cheque uitschrijven.

Kaarten zijn te koop bij alle horecabedrijven of online via www.harderwijklive.nl

De vijf horecabedrijven in Stichting HOM willen samen ‘Het mooiste plein van Gelderland’ zijn. Zij kijken terug op zes geslaagde edities van Harderwijk Live. ,,Er wordt door de HOM geïnvesteerd in gratis pleinfeesten, zodat de bezoekers het plein ook op andere momenten weten te vinden’’, aldus Maurice Huizing, voorzitter Stichting Horeca Ondernemers Markt.

Bekijk hier de volledige agenda wat er te doen is in Harderwijk