Monuta Helpt ondersteunt Stichting Félice

Stichting Félice ontvangt een cheque € 3.500 van Hans Aalberts, uitvaartverzorger bij Monuta Harderwijk. Met dit bedrag, beschikbaar gesteld door Monuta Helpt, maakt Stichting Félice het mogelijk dat ouders een naamslinger of een houten diertje met de naam van hun kindje ontvangen wanneer een kindje is overleden; de naam die ouders met zoveel zorg en liefde hebben uitgekozen.

Steun

Uitvaartverzorger Hans Aalberts:
“Onlangs heb ik een persoonlijk gesprek gehad met Liselotte van Stichting Félice. Ik was onder de indruk van het mooie werk wat zij leveren. Als uitvaartverzorger heb ik bij Monuta helaas ook te maken met uitvaarten van te vroeg geboren baby’s of overlijden na geboorte. Ouders maken een verschrikkelijke periode mee met het verliezen van hun kindje. Elke vorm van troost die kan bijdragen aan het verwerken van het verlies is belangrijk. Zo ook dit initiatief van Stichting Félice. Hartverwarmend is de inzet van de overgroot oma van Félice van 89 jaar; zij heeft de afgelopen jaren alleen al gezorgd voor 500 naamslingers”
 
Monuta Helpt
Monuta Helpt steunt lokale initiatieven en projecten die een positieve bijdrage leveren aan de fase voor, tijdens en na een afscheid van een dierbare. Denk hierbij aan initiatieven en projecten die zich richten op de ouderenzorg, palliatieve zorg, mantelzorg en zorg voor nabestaanden. Dit doet Monuta met het geven van financiële steun en praktische hulp door haar medewerkers.

Stichting Felice ontvangt cheque van Monuta