Modderfeest 2022

Modderfans opgelet, woensdag 22 juni van 14.00 tot 16.00 uur wordt een Modderfeest gehouden bij Ontmoetingstuin de Rietmeen.

De voorbereidingen zijn al maanden in volle gang en de organisatie kan niet wachten om jullie keiblij te maken met alle verrassingen. Alle fans t/m 12 jaar, onder begeleiding van een ouder, zullen een super originele feestmiddag beleven

Modderdag Harderwijk

Er is een reuzen modderbad, een modderglijbaan, ze kunnen modder touwtrekken, modderheksensoep maken en modder- en stoepkrijt schilderijen maken.

De toegangsprijs bedraagt €1.50 en ze vragen jullie dit superlief met gepast geld te betalen:) Het is sowieso handig om kleingeld mee te nemen want anders sta je in de 'pinfile' en dat is echt zonde van je tijd.

De Rietmeen staat deze middag natuurlijk helemaal in het teken van dit unieke kinderfeest dus het 'gewone spelen' met skelters en zo is een 'no go'! Ook zijn er de bekende modder-regels om het samen veilig & leuk te houden. Wanneer er onverhoopt toch een pleistertje geplakt moet worden, kunnen ze terugvallen op onze superhelden van de E.H.B.O.

De toegang is vanaf 13.30 uur en van 14.00-16.00 is het feesten geblazen. Dus vertel het ook jullie vriendjes & vriendinnetjes in de buurt en op school, zodat iedereen kan genieten van dit unieke spektakel!

Ontmoetingstuin de Rietmeen, Ouverturebaan 1-3, Harderwijk - 06-52655384

Modderdag Harderwijk