Midden Nederland Makelaars viert verhuizing met leuke actie

Door Petronella van het Goor - Van een beetje verstopt aan de Verkeersweg, naar de rand van de stad. Het kantoor van Midden Nederland Makelaars, is verhuisd. “We waren wel toe aan een update”, zegt Marjon Kok lachend. Ze is blij met de nieuwe stek aan de Kuipwal, in de bocht naar parkeergarage Vuldersbrink. 

“We zijn goed bereikbaar en vooral heel zichtbaar hier, door het vele verkeer van- en naar de stad. We verwachten daar lekker veel aanloop van.”

Midden Nederland Makelaars Harderwijk

Marjon werkt vooral in de binnendienst en is verantwoordelijk voor de verhuur. Samen met makelaar Ruben van Voorst is ze het ‘gezicht’ van MNM Harderwijk. “Joris de Vries en Natasja Kok zijn ook onderdeel van het team, maar zij zijn wat actiever in Ermelo en omstreken”, zegt Ruben.

Om de verhuizing te ‘vieren’, heeft MNM Harderwijk een leuke actie bedacht. “Eén van onze 2021 verkopers krijgt de verkoopkosten terug. Dat geldt voor alle verkopers die in 2021 via ons een huis hebben verkocht of nog gaan verkopen”, legt Ruben uit. Marjon vult aan: “De actie loopt dus tot 31-12-2021. Daarna trekken we een naam uit de hoed.”

Dat is niet het enige leuke nieuws deze maand. “Over twee weken gaan bij ons de nieuw te bouwen Waterfront huizen in de verkoop. Houd onze website dus in de gaten of kom gewoon even langs. Kun je meteen het nieuwe kantoor zien”, aldus Ruben.

Bekijk hier de actie! 

Actie Midden Nederland Makelaars Harderwijk

Midden Nederland Makelaars Harderwijk

Adresgegevens

Kuipwal 41
3841 KP Harderwijk

Telefoon

T. 0341-411541

Openingstijden

Ma 9.00 - 17.30 uur
Di 9.00 - 17.30 uur
Wo 9.00 - 17.30 uur
Do 9.00 - 17.30 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info