MHC De Mezen bestaat 60 jaar!

Een lustrumjaar voor MHC De Mezen. Op 11 november van 1963 in hotel "IJsselmeer” te Harderwijk. Een handjevol scholieren zijn hier op dat moment druk doende om hun sportieve droom te verwezenlijken. En hun droom komt uit: Hockeyclub "De Mezen” is na deze oprichtingsvergadering een feit.

Gert Jan Kepper is een lid dat al vanaf het begin verbonden is aan de club

Veel veranderingen heeft hij meegemaakt. een serieus clubhuis op de Parkweg, groei van leden, meerdere teams, een nieuw clubhuis, Corona, en nu in 2023 60 jaar Lustrum op een levendige club met veel activiteiten ernaast. Harderwijkers en niet Harderwijkers spelen hier wekelijks hun wedstrijd en genieten van de saamhorigheid. 

Het Lustrum jaar zal op MHC De Mezen goed gevierd worden met mooie activiteiten. Van een Paastoernooi, een seizoensopening op 2 september 2023 tot een Lustrumfeest op 11/11 dit jaar. 

Een landelijk toernooi onder de 14 op MHC De Mezen in juni 

Daarnaast heeft de regionale club, MHC De Mezen, een prachtig evenement binnengehaald, namelijk het Nationaal Kampioenschappen O14 op 17 en 24 juni as. Een landelijk toernooi voor de beste teams bestaande uit 13-14 jarigen, de zgn. O14 teams. Voor twee jaar mag MHC de Mezen dit evenement organiseren. Een prachtig evenement voor natuurlijk de hockeyers die zich plaatsten voor dit toernooi, maar ook voor de leden zelf én voor alle Harderwijkers. Er valt naast de wedstrijden om te kijken, ook genoeg te doen en te beleven voor iedereen tijdens deze 2 dagen in juni. 

Kom jullie ook het gratis NKO14 meebeleven? Volg de social media via MHCDeMezen en ook de website www.mhcdemezen.nl voor meer informatie.