Mediteren kan je leren

Altijd al willen leren mediteren? Dan is dit dé avondcursus voor jou! In deze basiscursus mediteren gaan ze uitgebreid in op o.a. de volgende vragen: Wat is meditatie? Waarom en wanneer mediteren? Hoe doe je dat, mediteren?

Bij alle onderdelen krijg je praktische oefeningen, zodat je zelf kunt ervaren wat de voordelen zijn van verschillende soorten meditaties en welke het beste aansluiten bij jou wensen en doelen

Het cursusprogramma is afwisselend opgebouwd uit theorie en praktijkoefeningen. De cursusleider begeleidt je stap voor stap naar de mogelijkheden en voordelen die meditatie jou biedt, zoals:
  • Lichaamsontspanning;
  • Tot rust brengen van je gedachten;
  • Aandachtstraining;
  • …en nog veel meer!

Voor wie?

Deze cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is om zijn of haar kwaliteit van leven te verbeteren. Je krijgt les en begeleiding van gediplomeerd meditatieleraar Fons Verrijdt.

Wie is Fons Verrijdt?

Fons Verrijdt werd na een druk en jachtig leven gedwongen gas terug te nemen. Dit was het begin van een grote innerlijke transformatie. Door een combinatie van meditatie en bewustwording heeft hij rust, balans en diepgang gevonden.

Geïnspireerd door deze ervaringen volgde hij een tweejarige opleiding tot meditatieleraar. Daarna rondde hij een vierjarige HBO-opleiding tot Spiritueel Therapeut bij de Academie voor Spirituele Integratie (ASPI) succesvol af. Deze opleiding omvatte ook de opleiding tot Meditatieleraar.

Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om stil te staan bij je leven, word je bewust van je mogelijkheden en begin aan een nieuwe fase in je leven.
  • Cursusduur: 7 lesavonden, telkens op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur
  • Cursusdata: 21 september, 5, 19 oktober, 2, 16, 30 november, 7 december 2022

Locatie: Centrum de Zin, Stationslaan 32, 3841 DA Harderwijk
Kosten: € 175 inclusief lesmateriaal. Na sluiting van voorinschrijving €210

Inschrijven kan tot 15 september 2022 via de website van Centrum de Zin www.centrumdezin.nl. Daar vind je ook alle overige cursusinformatie. Aanmelden voor de cursus kan ook door een mail met je gegevens te sturen naar [email protected].

Rotsen in Middenlandse Zee HZ