Medewerkers SKH krijgen blik van waardering

Sinds 2002 is er op iedere 3e donderdag van september de Dag van de Pedagogisch Medewerker (vroeger bekend als ‘Dag van de Leidster’). SKH grijpt de dag van de leidster graag aan om alle medewerkers als blijk van waardering extra aandacht te geven.  

Dit jaar ontvingen alle medewerkers een echt blik van waardering gevuld met lekkere hartjes

SKH Blik van waardering 2023

Maar ook de ouders van vele locaties lieten merken de inzet van de pedagogisch medewerkers bij de opvang en opvoeding van hun kind te waarderen. Verschillende oudercommissies hebben ouders geattendeerd op de dag van de leidster en veel ouders gaven gehoor aan de oproep om de medewerkers te verwennen. De pedagogisch medewerkers kregen bloemetjes, zelfgemaakte knutsels, iets lekkers etc. en dat werd heel erg gewaardeerd.

Niet het cadeau maar juist de blijk van waardering is belangrijk!!

Iedere week worden rond de 650 kinderen opgevangen binnen een speelzaal of BSO van SKH. De medewerkers van de peuterspeelzalen en BSO’s  bieden alle kinderen een warme, veilige en vertrouwde omgeving die ook speels en uitdagend is. Ze stimuleren hen om samen met leeftijdsgenootjes de wereld te ontdekken. De pedagogisch medewerkers vormen het fundament van hun opvang. Onderzoek wijst uit dat een betrokken en motiverend pedagogisch klimaat een belangrijke succesfactor is voor de ontwikkeling van ieder kind. Het enthousiasme van de pedagogisch medewerkers zorgt voor zo’n motiverend groepsklimaat waarbij kinderen uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen.

Dankzij de inzet van de medewerkers bieden zij veel kinderen uit Harderwijk een mooie plek om Spelenderwijs te Groeien en te Ontwikkelen.

SKH Blik van waardering

 

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Adresgegevens

Kennedylaan 3
3844 BA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-460183

Meer info