McDonald’s wordt 50 en trakteert fans!

Iconische producten tijdelijk met korting verkrijgbaar en fans maken kans op speciaal ontworpen college jacket.

McDonald’s viert deze week een feestje omdat het zaterdag 21 augustus vijftig jaar bestaat in Nederland. En wie jarig is, die trakteert natuurlijk

De Big Mac, de oer-Hollandse McKroket en ook de Veggie McKroket en Franse Frietjes zijn daarom vanaf deze vrijdag tijdelijk via de McDonald’s App voor een speciale prijs beschikbaar. En als kers op de taart kunnen fans een limited edition college jacket winnen, waar er slechts drie van gemaakt zijn.

McDonald’s serveert haar gasten al vijftig jaar Good Times in Nederland. Van het eerste restaurant in Zaanstad tot het 254ste in Harnaschpolder. Vele generaties hebben een feestje gevierd bij McDonald’s. Nu McDonald’s zelf jarig is, viert het een feestje voor haar gasten door te trakteren op de meest iconische versbereide burgers en de klassieke Franse Frietjes.

Op vrijdag 20 augustus is de iconische Big Mac voor anderhalve euro verkrijgbaar, zaterdag 21 augustus de oer-Hollandse McKroket én de Veggie McKroket voor een euro, en op zondag 22 augustus ook een Medium Friet voor een euro. Deze speciale prijs activeer je met een Coupon in de McDonald’s App, die je vervolgens inwisselt in het restaurant of bij de McDrive.

Vijftig jaar in Nederland wil McDonald’s niet zomaar voorbij laten gaan en daarom is er via de McDonald’s App nog een enorme eyecatcher te winnen: een limited edition college jacket. Het college jacket is speciaal ontworpen voor de allergrootste fans en er zijn slechts drie van deze jackets gemaakt. De drie limited edition college jackets zijn uitsluitend te winnen via de Birthday Cake game in de McDonald’s App, die gedownload kan worden in de App Store of Play Store.

Rogier Pull, Franchisenemer van McDonald’s Harderwijk, Ermelo, Nijkerk en Batavia-Stad: “Samen met onze fantastische Crew zetten we ons elke dag weer in om Good Times te serveren aan onze gasten. Dat McDonald’s vijftig jaar bestaat is wel heel speciaal natuurlijk en dat vraagt om een feestje. Daarom doen we er nu nog een schepje bovenop voor al onze gasten met deze traktatie en de game in onze McDonald’s App.”

Over McDonald’s Nederland
Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positiefmoment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 19.000 medewerkers met zorg worden bereid. De gezondheid en veiligheid van gasten en werknemers hebben de hoogste prioriteit. In Nederland heeft McDonald’s 254 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Rogier Pull McDonalds Harderwijk
(Rogier Pull Rogier Pull, Franchisenemer van McDonald’s Harderwijk, Ermelo, Nijkerk en Batavia-Stad)

McDonald's Harderwijk

Adresgegevens

Knardijk West 4
3841 LA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230888

Meer info