Mantelzorgwaardering 2016

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de samenleving. Daarom willen wij dit jaar weer alle mantelzorgers een blijk van waardering geven. 

Mantelzorgers zorgen en begeleiden langdurig een familielid, vriend of buur die lichamelijke of psychische gezondheidsproblemen heeft.

 
De mantelzorgwaardering is een bedankje van de gemeente Harderwijk voor uw zorg aan een familielid of naaste. De mantelzorgwaardering bestaat uit een geldbedrag, een VVV-bon of een cadeaukaart van bol.com. Het Servicepunt Mantelzorg van ZorgDat voert de waardering uit.

Jongeren die opgroeien in een gezin waar iemand gezondheidsproblemen heeft, jonge mantelzorgers, kunnen een bioscoopbon aanvragen.


Bent u mantelzorger?
Dan kunt u tot en met 11 december 2016 de mantelzorgwaardering aanvragen via www.zorgdat.nl/mantelzorgwaardering. Belangrijke criteria om voor de mantelzorgwaardering in aanmerking te komen is dat u minimaal 8 uur per week voor een familie of naaste zorgt.
 
Jonge mantelzorgers (6 – 23 jaar) kunnen een mail sturen naar [email protected].
Lukt het niet om de aanvraag via de website in te dienen, dan kunt u een formulier opvragen bij het Servicepunt Mantelzorg via tel. 0341-410 477 (De Aanleg). Voor vragen kunt u terecht bij het Servicepunt Mantelzorg via tel. 0341-429 498 of [email protected].