Maak kennis met JCI Noord-West Veluwe

Donderdagavond 2 juni organiseert JCI Noord-West Veluwe een kennismakingsavond voor jonge ondernemende mensen uit de regio. 

JCI Noord-West Veluwe is een actieve netwerkorganisatie, opererend vanuit Harderwijk. Ondernemers maar ook vooral ondernemende mensen tot 40 jaar kunnen zich bij JCI ontwikkelen, bijdragen aan de maatschappij en hun netwerk vergroten.

JCI Noord-West Veluwe bestaat dit jaar 50 jaar en viert haar lustrum op 10 september voor leden, oud-leden en partners. De rijke historie en tradities worden jaar in jaar uit over geleverd en zorgen voor een hechte groep. JCI Noord-West Veluwe is bekend van de Bedrijven Zeilregatta, welke 15 jaar achter elkaar is georganiseerd. Maar ook de Harderrun en de open lucht bioscoop waren op initiatief en organisatie van JCI Noord-West Veluwe.

Op dit moment wordt door een commissie van JCI Noord-West Veluwe de vijfde editie van de JCI Collegetour georganiseerd. Dit is een jaarlijks event waarbij een spraakmakende gast wordt geïnterviewd en de aanwezigen ook vragen mogen stellen. Kortom een dynamische netwerkorganisatie waar veel te leren is.

De kennismakingsavond is voor een ieder die binnen de doelgroep valt. Er geld echter één voorwaarde; indien een directe concurrent al lid is kan er niet worden toegetreden. Maar er zijn in Nederland bijna 100 ‘Kamers’ dus wellicht kan er elders wel plaats zijn.

Kom kennis maken op donderdag 2 juni vanaf 19:30 uur bij Veluvia (Havendijk 1, Harderwijk) Er zijn geen kosten aan verbonden, aanmelden is verplicht en kan via [email protected].