Loting Veluwade Rabobank Voetbal toernooi 2019

De kaarten zijn geschud! De loting voor de wedstrijden van het Veluwade Rabobank voetbaltoernooi heeft woensdag 19 juni plaatsgevonden.

De aftrap is op woensdag 7 augustus om 19:00 uur op de velden van v.v. Hierden en worden geleid door KNVB-scheidrechters en assistenten. Ook start vanaf 19:30 uur in de feesttent.

De Wakker Worden Show een geheel avondvullend programma onder leiding van de bekende Harderwijkse zanger Mitchel Tombal en DJ Jent. Met diverse optredens en entertainment op het podium. 

De finale van het voetbaltoernooi wordt gespeeld op zaterdagmiddag 10 augustus.

Uiteindelijk zal één van de deelnemende teams van het Rabobank Veluwade voetbaltoernooi naar huis gaan met eeuwige roem en glorie. Alle deelnemende teams ontvangen een mooi geldbedrag om de clubkas te spekken van hun club. Dit toernooi wordt mogelijk gemaakt door onze sponsor De Rabobank, en zal ook de prijzen zaterdagmiddag uitreiken.

Tijdens het toernooi op de zaterdagmiddag zijn er diverse kinderactiviteiten bij de feesttent. Vanaf 14:00 uur. Aansluitend kunnen de voetjes gelijk van de vloer want vanaf 18:00 uur start Q-music met een fantastische feestavond met optredens van diverse artiesten met oa De Snollebollekes. Zie voor verder informatie veluwade.nl

Wedstrijden woensdagavond 7 augustus vanaf 19:00 uur

v.v. Hierden     -           vv Nunspeet
Urk                  -           VVOG
Jong Ajax        -           CSV Apeldoorn
FC Horst         -           Unicum

Wedstrijden zaterdagmiddag 10 augustus vanaf 15:00 uur

v.v. Hierden     -           Unicum
vv Nunspeet    -           FC Horst
Jong Ajax        -           VVOG
CSV Apeldoorn           Urk