Lokaal maatschappelijke winst creëren tijdens Beursvloer Harderwijk

Op vrijdag 30 oktober 2020 vindt een nieuwe editie plaats van de Beursvloer Harderwijk. De Beursvloer is hét matchevenement van Harderwijk, waar bedrijven en maatschappelijke organisaties zich aan elkaar verbinden.

Op de locatie, Bouw & Infra Park in Harderwijk, is voldoende ruimte beschikbaar om elkaar op veilige afstand te ontmoeten. Ter voorbereiding op de Beursvloer kunnen maatschappelijke organisaties deelnemen aan een gratis workshop op 11 september.

Als gloednieuwe voorzitter van de Beursvloer Harderwijk, heeft Erik Kerssies samen met het Team Beursvloer een mooie uitdaging voor de boeg met de realisatie van de Beursvloer Harderwijk. Op vrijdagmiddag 30 oktober kunnen deelnemers aan de Beursvloer waardevolle contacten leggen voor hun initiatief, stichting, vereniging en organisatie. Daarmee vergroten zij de kans op een interessante samenwerking. Deze gemaakte ‘matches’ creëren op hun beurt lokaal maatschappelijke winst, door vraag en aanbod bij elkaar te brengen en te handelen in menskracht, materialen, kennis en kunde.

Waardevolle inzet
Het Team Beursvloer is een mooie mix van mensen die werkzaam zijn in het maatschappelijk veld en het bedrijfsleven. Naast Erik Kerssies (Bouw & Infra Park) bestaat het team uit Cathelijne van den Berg (Grenzenloos Events), Judy van den Berg (Zorgdat), Winny Christiaanse (Christiaanse Communicatie), Ahmet Nazligul (UWOON, SBBH) en Patrick Wittebrood (Wittebrood de Gerechtsdeurwaarder). Op de achtergrond adviseren Maarten van Panhuis (IMPC Business) en Jos Disselhorst (gemeente Harderwijk) het team.

De Beursvloer Harderwijk is een initiatief van de Harderwijkse Uitdaging (HU). “De HU brengt vraag en aanbod bij elkaar en handelt in menskracht, materialen, kennis en kunde”, laat manager Esther Rozeboom weten. “Wij organiseerden de Beursvloer ook al in 2017 en 2018. In geld uitgedrukt was de maatschappelijke winst van de gerealiseerde matches bij de vorige beursvloeren samen meer dan 100.000 euro.”

Gratis workshop
Ter voorbereiding op de Beursvloer Harderwijk kunnen maatschappelijke organisaties deelnemen aan een gratis workshop op vrijdagochtend 11 september. De deelnemende stichtingen, verenigingen en organisaties ontdekken tijdens dit evenement hoe zij maximaal kunnen profiteren van de Beursvloer. Alles draait om de vraag ‘hoe kom ik in contact met het bedrijfsleven en hoe zet ik mijn vragen en ideeën om in een goede hulpvraag?’.

Meer informatie over de Beursvloer Harderwijk, de workshop en deelname vindt u op de website van de Harderwijkse Uitdaging: www.harderwijkseuitdaging.nl
 

Harderwijkse Uitdaging

Adresgegevens

Postbus 446
3840 AK Harderwijk

Telefoon

T. 06-22400955

Meer info