Lionsboekenmarkt gaat weer open, alleen op afspraak

Vanaf 19 maart a.s. opent de Lions Boekenmarkt de deuren weer. Tijdens de sluiting van de afgelopen 3 maanden is hard gewerkt om de collectie nog beter te maken. Er zijn veel prachtige boeken bijgekomen.

Bezoekers kunnen terecht op vrijdag van 10 – 12 uur en op zaterdag van 10 -13 uur in de voormalige bibliotheek (Academiestraat 5 in Harderwijk)

Zolang het aantal bezoekers in winkels nog beperkt wordt, dient u zich minimaal 4 uur van te voren aan te melden per e-mail ([email protected]). Graag aangeven welke datum, het gewenste tijdstip en met hoeveel personen (1 of 2).

Als het moment niet mogelijk is dan ontvangt u bericht met de suggestie van een ander moment. Hoort u niets dan bent u van harte welkom, vanzelfsprekend met mondkapje. Afrekenen kan contant of per pin.

De organisatie van de Lions boekenmarkt is blij dat ze weer open mogen en rekenen weer op gezellige ochtenden. En - het mag nog wel eens gezegd - de opbrengst komt volledig ten goede aan een aantal plaatselijke of regionale goede doelen.