Lions Culinaire toertocht

Op zaterdag 22 mei organiseert de Lionsclub Harderwijk een culinaire auto toertocht over de mooie Veluwe. Iedereen met een bijzondere, klassieke of gewone auto kan deelnemen.

De start van de tocht is verdeeld tussen 13.30 en 14.00 uur bij kasteel de Essenburgh in Hierden (Zuiderzee straatweg 199)

De tocht leidt over bijzondere wegen en authentieke plaatsen en de deelnemers krijgen op meerdere locaties een hapje en drankje die u in de auto of ter plaatse kunt nuttigen. Daarna rijdt u verder, volgens de routebeschrijving die u vooraf heeft ontvangen.

De auto toertocht duurt van 13:30 – 19:00 uur. Genieten van de omgeving en de beleving staat voorop. U heeft voldoende tijd om de route te rijden waardoor u zich niet hoeft te haasten.

Deelnemers aan de toertocht betalen € 100,- per auto, uitgaande van twee deelnemers per auto. Iedere extra deelnemer betaalt € 35,-

De opbrengst van de toertocht gaat naar een zorgwoning van Careander aan de Anne Franklaan in Harderwijk voor aanschaf van een rolstoelbus.

Aanmelden kan via deze Link (uiterlijk tot 15 mei)
Vermeld bij inschrijving de namen van de deelnemers, auto en kenteken. Na aanmelding krijgt u een instructie tot betaling. Voor vragen of een toelichting kunt u mailen naar Harold van Herksen ([email protected])

Culinaire toertocht Lions