Leerlingen RSG Slingerbos | Levant halen ruim €16.000 op voor CliniClowns

Vanwege het 50 jarig bestaan van RSG Slingerbos heeft eind augustus bij RSG Slingerbos | Levant de kick off plaatsgevonden voor de sponsoractie ‘Dance for fun’. Leerlingen van beide locaties hebben zich de afgelopen 2 maanden ingezet om zoveel mogelijk geld voor de CliniClowns op te halen.
 

Op vrijdagavond 28 oktober hebben de leerlingen bij RSG Slingerbos het feest, dat in samenwerking met Q-music en CliniClowns is georganiseerd, gevierd.

Om 22.00 uur sloten de lijnen en stond de teller op het mooie bedrag €16.013,85. Tijdens het feest is de cheque overhandigd aan Gepco van Bokhorst, ambassadeur CliniClowns. Vervolgens heeft de ambassadeur prijzen uitgereikt aan 3 leerlingen van de onderbouw en 3 leerlingen van de bovenbouw die het meeste geld hadden opgehaald.

De eerste prijs was een iPad mini en de 2e en 3e prijzen een rondleiding bij Q-music. Bas Burger en Guus Jansen uit de onderbouw streden tot het laatste moment om de eerste plaats. Met een klein verschil heeft Bas uiteindelijk de 1e prijs gewonnen door het ophalen van €684,60. Julian Wasch heeft de 3e prijs in ontvangst genomen.

In de bovenbouw hebben Florence van Rooijen, Tasha Beijer en Kyra van den Brink het meeste geld opgehaald. De RSG heeft voor de plaatsen 4 t/m 10 voor prijzen gezorgd.

Leerlingen van zowel RSG Slingerbos als RSG Levant zijn uit hun dak gegaan met Q-music dj Martijn Kolkman. Een mooie actie voor een lach, zodat zieke kinderen ook gewoon weer even kind kunnen zijn!