Lancering website De Gezonde Werkvloer

Wethouder Maarten Reckman opende donderdagmorgen 15 juni de website op een ludieke manier waar enige fysieke inspanning voor nodig was.

Gezonde en vitale medewerkers zitten goed in hun vel en presteren beter. Zij dragen bij aan een gezonde organisatie. Maar dat niet alleen. Ze zorgen ook voor gezonde ouders van kinderen!

Reden voor de partners om in samenwerking met GA! en de BKH te starten met ‘De Gezonde Werkvloer’.

Een gezonde werkvloer waar vitaliteit de normaalste zaak van de wereld is. Waar aandacht is voor gezonde voeding. Genoeg ruimte is voor ontspanning. Waar het leuk is om te bewegen. Een werkvloer met ‘gezond meubilair’. Kortom, een werkvloer waar medewerkers gestimuleerd raken en creatiever worden. Waar iedereen meedoet!

De Gezonde Werkvloer is een platvorm waar lokale organisaties kennis en aanbod kunnen vinden over een gezondere werkvloer. Met 9 lokale organisaties zorgen we regelmatig voor updates verdeeld onder de volgende thema’s:

Financieel Gezond
Fysiek Gezond
Gezonde Voeding
Gezonde Loopbaan
Mentaal Gezond
Roken en Alcohol

De website is een initiatief van de partners van de werkgroep Gezonde Werkvloer:
Allinq
AWL
Ballance
Bedrijvenkring Harderwijk
Bidfood
GA! Harderwijk
Perspectief
Sportcentrum Iedema
Wuestman 

Meer Grote Mensen
Meer Grote Mensen is een initiatief van JOGG - Gezonde Jeugd Gezonde Toekomst. Grote Mensen zorgen ervoor dat kinderen gezond kunnen opgroeien. Met ruimte om te bewegen, gezonde voeding en minder kroketten en cola.

Maarten Reckman neemt hiervoor de verantwoordelijkheid en is aanjager van gezondheid in onze gemeente. Daarom wordt hij “Groot Mens” en ontvangt hiervoor een speldje. Hiermee is hij een voorbeeld binnen de gemeente. Grote mensen (zo ook werkgevers én werknemers) zijn bovendien een voorbeeld voor onze kinderen en hebben daarmee direct invloed op het eet- en beweeggedrag van onze kinderen.

Website Gezonde Werkvloer

Bedrijvenkring Harderwijk

Adresgegevens

Postbus 115
3840 AC Harderwijk

Telefoon

T. 06-40442902

Meer info