Krijg je een bonus op je werk? Dit is dé bestedingstip voor het hele gezin!

Iets wat je vaak ontvangt op het moment dat je het juist niet verwacht, is een bonus op je werk. Je leidinggevende roept je bij zich en jij denkt ‘Oh, nu gaat het fout..’ Maar niets blijkt minder waar en je krijgt een lekker extraatje bij je volgende salaris. 

De verleiding om dit op te laten gaan in de grote ‘berg’ en/of gewoon op je spaarrekening te zetten is groot

Maar hiermee doe je het harde werk en de prestaties die aan de bonus ten grondslag liggen te kort. Het is dan ook aan te raden juist een leuke besteding van je bonus te bedenken. Hoe je dat doet? Lees snel verder.

Teamwork makes the dream work 
Zie de bonus niet alleen als een verdienste van jezelf, maar als een verdienste van jullie als gezin. Dat jij zo’n goede prestatie op je werk hebt kunnen leveren komt ook doordat anderen en specifiek jouw gezin je die stabiele basis geeft. Een basis van waaruit jij met veel motivatie en overgave je werk kunt doen. Een besteding van je bonus waar het hele gezin plezier van heeft is dan ook super leuk. En laten we eerlijk zijn; het is ook veel leuker om dit met anderen te delen. Kies daarnaast voor iets waar jullie langer plezier van hebben dan een paar dagen, iets wat je nog regelmatig aan dit hoogtepunt zal herinneren. Want een hoogtepunt is het, het ontvangen van een bonus!

Het beste cadeau aan jezelf en je gezin
Wat een cadeau is wat echt door iedereen in het gezin gewaardeerd wordt is een eigen jacuzzi of zwembad. Deze zijn tegenwoordig al verkrijgbaar voor de prijs van een gemiddelde bonus. Zo zijn er bij Intex allemaal zeer leuke, mooie en hoge kwaliteit zwembaden verkrijgbaar waar jullie jarenlang plezier van gaan hebben. Vergeet bij de prijs niet dat er ook zaken als een Intex zandfilterpomp en Intex filterpomp nodig zijn. Deze zorgen er namelijk voor dat je zwembad ook daadwerkelijk jarenlang meegaat.

Kortom, een bonus is een hoogtepunt in jouw carrière. Dit zorgvuldig uitgeven aan iets waar je samen jarenlang plezier aan gaat beleven is dan ook echt aan te raden. Een zwembad is daar een heel goed voorbeeld van, iets waar je ook langer en vaker plezier aan kunt beleven dan dat je wellicht in eerste instantie denkt. Ook in de herfst is een avondje in de jacuzzi een zeer ontspannen bezigheid, iets wat zeer welkom is na een dag hard werken. Handig voor als je de volgende dag weer moet knallen. Voor je het weet heb je weer een bonus te pakken!

Bonus op je werk