Koorleden gezocht voor A-Meezing: één groot, knallend meezingfestijn op de Markt!

Na het daverende succes van de twee eerdere Kerst Sing-Alongs, wordt er dit jaar als onderdeel van KerstMissie, tijdens A-MEEZING, weer door het hele Marktplein uit volle borst meegezongen met de grootste kersthits.

Op 23 december bij de ijsbaan op de Markt in Harderwijk, worden vanaf 20.30 de vetste kerstknallers ten gehore gebracht, onder begeleiding van een liveband en een Popschool Kerstkoor!

Denk aan de echte meezingers zoals ''All I want for Christmas is you'', ''Santa Claus is coming to town'', ''Last Christmas'' en nog veel meer!

Voor het koor, dat onder leiding staat van zangdocenten van de Popschool, is de Popschool op zoek naar gouden keeltjes van alle leeftijden. Zangers en zangeressen die het helemaal te gek lijkt om op een groot podium op de Markt op te treden, terwijl het hele plein uit volle borst meezingt; kunnen zich tot 2 december opgeven. Of ze nu een leerling zijn van de Popschool of niet; iedereen mag meedoen!

De koorrepetities vinden plaats bij de Popschool op: Maandag 5, 12 en 19 december. Tijden: Van 18.15-19.00 voor koorleden t/m 14 jaar. Van 19.00-19.45 vanaf 14 jaar.

Aanmelden o.v.v. naam en leeftijd kan tot 2 december via: kerstkoor@popschoolharderwijk.nl