Kom werken bij Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk is op zoek naar nieuwe medewerkers voor de peuterspeelzalen en BSO.  Ben jij op zoek naar ene nieuwe uitdaging en vind je het leuk om kinderen spelenderwijs te stimuleren in hun ontwikkeling dan komen we graag met jou in contact.

SKH vindt het heel belangrijk om medewerkers een goede werkplek te bieden

De medewerkers vormen de basis van hun opvang. Juist bij jonge kinderen is het belangrijk dat zij zich veilig en geborgen voelen. Alleen wanneer medewerkers plezier hebben in hun werk en dit ook uitstralen weten zij het beste te halen uit ieder kind.

SKH vindt het daarom belangrijk samen met iedere medewerker te zoeken naar een goede balans tussen werk en privé. Voor medewerkers met (jonge) kinderen kan het aantrekkelijk zijn om alle schoolvakanties vrij te zijn. Het werken binnen de peuterspeelzaal biedt hiervoor volop mogelijkheden. Maar wil een medewerker juist ook in de vakantie ingezet worden dan zijn er vaak combinaties te maken met het werken binnen de Buitenschoolse Opvang of Verlengde peuterspeelzaal. Zo kijken we samen met iedere medewerker wat het beste past.

Ook voor zij-instromers bieden wij mogelijkheden om via een leer-stagetraject, met evt. vergoeding van de scholingskosten, aan de slag te gaan bij SKH.
 
Kijk voor een recent overzicht van onze vacatures op www.skh-harderwijk.nl

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Adresgegevens

Kennedylaan 3
3844 BA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-460183

Meer info