Kom ook matchen tijdens de tweede editie beursvloer Harderwijk

Na een zeer geslaagde eerste editie in 2016 zijn de voorbereidingen voor de tweede Beursvloer Harderwijk weer in volle gang. 

Op dinsdag 20 juni aanstaande vindt de tweede Beursvloer plaats van 16.00 tot 18.00 uur bij California Creatieve Industrie in Harderwijk.

De Beursvloer is een initiatief van de Harderwijkse Uitdaging en is dé plek om te handelen in menskracht, materiaal en middelen. Anders gezegd, hét evenement waar het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in Harderwijk elkaar kunnen ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid.
 
Match
De aanwezigen op de Beursvloer hebben maar één doel: een match vinden. Wat de een te bieden heeft, kan voor de ander zeer gewenst zijn. Het gaat tijdens de Beursvloer niet om geld, maar om menskracht, materialen en middelen. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er komt altijd wel een match tot stand tijdens de Beursvloer.
 
Bedrijven, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden ontmoeten elkaar op de Beursvloer. De sfeer is informeel en dynamisch. Om de Beursvloer Harderwijk tot een succes te maken werkt De Harderwijkse Uitdaging nauw samen met een team bestaande uit ondernemers en maatschappelijk veld. Naast de Perspectief Groep als hoofdsponsor werken mee: Wittebrood Gerechtsdeurwaarders, Stichting Vrienden Van Leonardo, Bibliotheek Noordwest-Veluwe en ZorgDat.
 
Invulling aan maatschappelijke problemen
De Harderwijkse Uitdaging is een sociaal bedrijvennetwerk, dat lokale bedrijven de kans biedt om vanuit eigen ondernemerschap en vakkennis praktisch invulling te geven aan maatschappelijke problemen. Het bedrijfsleven zoekt antwoord op de vraag: ‘hoe kan ik lokaal invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’, terwijl maatschappelijke organisaties willen weten hoe zij ondernemender kunnen worden.
 
De Harderwijkse Uitdaging bundelt de krachten van bedrijfsleven en zorg- en welzijnsorganisaties, stichtingen, scholen, (sport)verenigingen en gemeentelijke instanties waaruit ludieke en niet alledaagse oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken ontstaan. Het resultaat: nieuwe verbindingen, matches in menskracht, materialen en middelen en de totstandkoming van duurzame projecten.  

Enkele aansprekende voorbeelden van matches:

  • match Stichting Leonardo en Ziekenhuis St. Jansdal
  • match BBQ Veluwe Games
  • match Voedselbank ruimte loods Reclame Sukses
  • match Nieuwe kleding Stichting Dierenweide 
  • Blijf op de hoogte
In de aanloop naar de Beursvloer Harderwijk 2017 deelt de Harderwijkse Uitdaging allerlei tips, wetenswaardigheden en interessante matches op de Facebookpagina van Beursvloer Harderwijk. Via deze pagina blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen rond dit evenement.

California is een verzamelgebouw voor bedrijven met een creatieve achtergrond. In zekere zin een echte broedplaats voor de creatieve sector waar kleinere en grotere ondernemingen elkaar in kunnen vinden. Adres Beursvloer: California Creatieve Industrie, Deventerweg 2a, Harderwijk.