Kom naar Active Group ICT en Audiovisueel B.V. tijdens NOT2017

Bent u werkzaam en/of actief in het onderwijs? Dan is een bezoek aan de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Jaarbeurs Utrecht eigenlijke een must. 

Dat is de mening van Alex Mietes, CEO van Active Group ICT en Audiovisueel B.V. in Harderwijk. Uiteraard is het bedrijf zelf ook aanwezig met een stand.

Noviteiten
Mietes: “Iedereen is van harte welkom in onze stand. We geven elke dag meerdere demonstraties van onze digitale oplossingen voor het onderwijs. Dit jaar werken we samen met leverancier Promethean en tonen we de allernieuwste touch screens en Activ Panels. Daarnaast kunnen de bezoekers kennis maken met noviteiten als onze telepresence robot Kubi en de live opname robot Swivl. Ook tonen we de nieuwste Dash robot. Met deze robot kunnen leerlingen heel eenvoudig en spelenderwijs leren coderen. En dat maakt coderen voor jongeren erg aantrekkelijk en interessant.”
 
Dash Robot hoofdprijs Facebook competitie
“Een bezoek aan onze stand is zeker de moeite waard. We nodigen iedereen van harte uit om mee te doen aan onze Facebook competitie. Iedereen kan meedoen en maakt kans om een Dash robot voor zijn of haar school te winnen. De winnende school kan dus daadwerkelijk met de robot aan de slag. Een mooie kans voor leerlingen en docenten om te ontdekken hoe leuk en interessant coderen is.”
 
Verloting Swivl
“Naast de Facebook competitie gaan we ook een Swivl verloten onder de bezoekers die op onze stand aangeven dat ze geinteresseerd zijn in de Swivl. De Swivl is onder meer interessant voor leraren die feedback willen hebben op hun functioneren in de klas of op hun lessen in het algemeen. Met de Swivl maken zij heel eenvoudig eigen video-opnames met behulp van hun persoonlijke mobiele device; een smartphone bijvoorbeeld. 
 
NOT2017
De Nationale Onderwijs Tentoonstelling bestaat sinds 1963 en is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari 2017 opent de beurs haar deuren in de Jaarbeurs in Utrecht. Onderwijsprofessionals kunnen hier vijf dagen lang terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen, diverse leuke activiteiten, workshops, presentaties, begeleide innovatieroutes en diverse optredens. Het uitgebreide programma is zoals elke editie nauwkeurig samengesteld in samenwerking met de adviesraad en het onderwijspanel.
 
Gratis naar NOT2017
Voor een gratis bezoek aan de NOT2017 kunt u gebruik te maken van speciale registratielink die u vindt op de Facebookpagina van Active Group (@ActiveGroupICT).
 
Informatie
Informatie over de Swivl en de maatwerkoplossingen van Active Group ICT & AV B.V. vindt u op de website: www.activegroup.nl