Kinderopvang Harderwijk opent BSO Noria

Met ingang van het nieuwe schooljaar opent Kinderopvang Harderwijk haar 3e BSO. BSO Noria heeft haar plek gevonden binnen Basisschool de Schakel. 

Noria betekent eindeloze ketting en dit sluit mooi aan op de visie van de Schakel:

“ Het leven is als een lange ketting, waaraan elke keer nieuwe schakels worden bevestigd, maar waar nooit een schakel los raakt. En elke schakel is nodig”. BSO Noria levert graag een bijdrage in het vormen van een mooie ketting.

Er is voor kinderen veel te ontdekken. Elke dag weer. Bij die ontdekkingstocht helpen de pedagogisch medewerkers graag een handje. Bij BSO Noria is er alle ruimte voor gezelligheid, spelen en relaxen! Er is alle ruimte voor het ontplooien van eigen talenten met een programma vol leuke en uitdagende activiteiten.
 
Openingsfeest Noria

Op 5 september van 15.00-16.30 uur wordt de opening van BSO Noria feestelijk gevierd met een feest voor alle kinderen  en ouders van basisschool de Schakel. Ook buurtbewoners en buurtkinderen zijn van harte welkom. Onder leiding van de GA!-coaches gaan we sportief aan de slag met verschillende beweegactiviteiten voor jong en oud. En uiteraard is er ook de mogelijkheid de BSO ruimte te bekijken.
 
De verbinding tussen school en opvang

Binnen De Schakel zoeken we de verbinding!! Leerkrachten en pedagogisch medewerkers van Robbedoes, de Stampertjes en BSO Noria vormen samen één team. Daardoor hebben we veel meer zicht op de talenten en mogelijkheden van alle kinderen en halen we in ieder kind het beste naar boven!

Binnen een projectteam met vertegenwoordiging van basisschool, SKH en Kinderopvang Harderwijk wordt samen gesproken over een richtinggevende visie voor Kindcentrum De Schakel. Daarnaast kijken we ook heel praktisch waar we elkaar kunnen versterken in de doorgaande leerlijn, in welke activiteiten we samen kunnen optrekken etc.  Want iedere Schakel is belangrijk!!
 
De Verbinding met ouders
Om ieder kind goed te begeleiden vinden we contact met ouders belangrijk. We delen graag met ouders wat hun kind beleeft heeft op de BSO en hoe het zich op allerlei gebied ontwikkelt. Bij het brengen en halen nemen we daarom de tijd voor ouders. Daarnaast ontmoeten we ouders graag bij ouderactiviteiten die we organiseren en houden wij hen op de hoogte een speciale app en via nieuwsbrieven.

Ketting

Stichting Kinderspeelzalen Harderwijk

Adresgegevens

Kennedylaan 3
3844 BA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-460183

Meer info