Kerst met Theater Harderwijk

Theater Harderwijk biedt in deze periode drie compleet uiteenlopende voorstellingen aan met een kerstthema. 

Het aanbod varieert van een akoestische band, een Kerst Theater Diner tot een uniek kerstconcert van een internationaal gezelschap.  

De 3J’S – Acoustic Christmas - DO 10 DEC
Geen toeters en bellen, maar een kleine akoestische band, een sfeervol theaterpodium en het traditionele kerstrepertoire van o.a. Frank Sinatra, Elvis Presley en The Cats. De voorliefde voor klassieke melodieën en de excellente zang- en gitaartechniek van de drie troubadours komen hier meer dan ooit tot hun recht.

Scrooge – Kerst Theater Diner - DI 15, WO 16, DO 17 en VR 18 DEC
Dineer in het indrukwekkende decor van Dickens en geniet van een luxe 4-gangendiner te midden van de musical ‘Scrooge’ met een 100-koppige cast die om u heen danst en zingt. Onder andere Burgemeester H.J. van Schaik en Wethouder G.J. van Noort schitteren in de rol van verteller. Voor bedrijven is er een speciale ondernemersavond!

Anúna – Uniek Kerstconcert in de Nieuwe Kerk - VR 18 DEC
Theater Harderwijk brengt Anúna met hun kerstconcert naar de Nieuwe Kerk in Harderwijk. Inspiratie voor dit concert wordt geput uit zowel religieuze bronnen als uit oude wereldse folkverhalen. Anúna creëert door de combinatie van adembenemend mooie a capellazang, prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht een sfeer die je niet meer loslaat.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.theaterharderwijk.nl.
Meer informatie over de ondernemersavond via [email protected].