Kaartje voor parkeren bij Dolfinarium vooraf online verkrijgbaar

Voor bezoekers aan het Dolfinarium en de stad is het nu mogelijk om online vooraf een parkeerkaart te kopen voor de parkeerlocaties bij het Dolfinarium.

Wethouder Jeroen de Jong en Dolfinarium directeur Alex Tiebot gaven woensdag 24 juli daartoe op symbolische wijze het startsein.

Vanuit huis kan er een parkeerkaart worden gekocht
“Vanuit de sofa in de woonkamer kunnen mensen een parkeerkaartje vooraf bestellen als ze die dag naar het Dolfinarium willen”, aldus wethouder Jeroen de Jong. “Je kunt zelfs al onderweg naar het Dolfinarium via de smartphone een kaart online aanschaffen”. Die mogelijkheid geldt echter alleen voor de parkeerlocaties P2 en P3 bij het Dolfinarium. De kaarten kunnen besteld worden via https://parkeren.gemeenteportaal.nl/harderwijk/. Een dagkaart bedraagt € 9,00. Ook het Dolfinarium is blij met deze mogelijkheid.

Gemeente wil bezoeker goede parkeervoorzieningen bieden
“Goede parkeervoorzieningen dragen bij aan een prettig verblijf in de stad in op het terrein van het Dolfinarium”, volgens de wethouder. Het aanbod past bij de huidige tijd en bij de gastvrijheid die de gemeente wil hebben ten opzichte van haar bezoekers. Al eerder had de gemeente in het kader van een goede dienstverlening het kentekenparkeren en het belparkeren mogelijk gemaakt. Voor meer informatie over
parkeren in Harderwijk kunt u terecht op de website van de gemeente www.harderwijk.nl/parkeren.